NetEconomy stelt CEO aan om het bedrijf naar een volgende groeifase te leiden

jdj

NetEconomy stelt CEO aan om het bedrijf naar een volgende groeifase te leiden

DEN HAAG, Nederland, February 9 2005 /PRNewswire/

-- NetEconomy, de leider in real-time enterprise risk monitoring oplossingen voor de financiële sector, kondigde vandaag de aanstelling aan van Sebastian Kuntz als Chief Executive Officer (CEO). Sebastian zal volledig verantwoordelijk zijn voor de leiding, het management en de uitwerking van de activiteiten van NetEconomy. Hij vervangt de oprichters Robin Bodaan en Richard Verheij die de activiteiten van het moederbedrijf EDR Groupverder zullen leiden en die voor NetEconomyenkel zullen optreden als niet-uitvoerende bestuursleden.

"Sebastian werkt al sinds april 2003 als Chief Operation Officer (COO) bij NetEconomyen is de katalysator geweest voor een operationele groei en een verhoogde winst," zei Richard Verheij, Chairman of the Board van NetEconomy. "Onder zijn leiding heeft NetEconomyzijn klantenbestand verdrievoudigd, is het belangrijke strategische partnerships aangegaan en heeft het ERASEontwikkeld als een toonaangevende oplossing voor het opsporen en het beheer van financiële fraude. We zijn erg verheugd met Sebastian als CEO."

"Met ons uitzonderlijk managementteam, onze topklasse technologie, diensten en oplossingen voor het opsporen van financiële fraude, ben ik ervan overtuigd dat we ons in de ideale positie bevinden om het bedrijf naar een volgende groeifase te leiden," zei Sebastian Kuntz, CEO, NetEconomy. "Ik ben trots op wat we tot op vandaag hebben verwezenlijkt en ik kijk uit naar toekomstige successen."

Alvorens hij bij NetEconomybegon te werken, leidde Sebastian de ontwikkeling van verschillende Telecom initiatieven en was hij medeoprichter van EC-Gate, een Canadees/Nederlands B2B ecommerce-bedrijf dat zowel producten als ASP aanbiedt. Voor zijn periode bij EC-Gate, richtte Sebastian mee Entity Holding BV op. Entity richtte zich op de bedrijfsontwikkeling en het beheer van IT-gebaseerde activiteiten inzake groei en ontwikkeling. Voor hij bij Entity in dienst trad, werkte Sebastian voor Cap Gemini waar hij manager was van de Telecom and Services Division met 500 werknemers en inkomsten van USD 60 miljoen. Hij werkte ook 10 jaar bij Volmac Software Group, voor de fusie met Cap Gemini. Bij Volmac begon hij in de softwareontwikkeling alvorens hij er een managementpositie kreeg. Sebastian is afgestudeerd als civiel-ingenieur, en volgde een uitgebreide opleiding in Project Management.

CIO, CTO & Developer Resources

Over NetEconomy

NetEconomy werd opgericht in 1993 en is de toonaangevende leverancier van risk monitoring oplossingen voor de preventie en het opsporen van financiële fraude voor financiële instellingen en telecombedrijven wereldwijd. NetEconomy heeft kantoren in Den Haag, Boston en Londen en levert de beste diensten, software en expertise aan klanten om hen te helpen hun risico's zo klein mogelijk te maken, de inkomsten te maximaliseren en de aandeelhouderswaarde te beschermen. Ga naar: www.neteconomy.com

Een foto van Sebastian Kuntz kunt u vinden ophttp://www.neteconomy.com/pressrelease.html

http://java.sys-con.com/node/49273

Comments are closed.